Practice nurse GGZ

Praktijk Ondersteuner GGZ

De afkorting POH GGZ staat voor Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ.

Praktijk Ondersteuner GGZ

De POH GGZ en de huisarts werken samen in de behandeling en begeleiding van mensen met psychische en psychosociale klachten. De POH GGZ is iemand met kennis en ervaring in de GGZ.

De huisarts verwijst u door naar de POH GGZ als u psychische of psychosociale klachten heeft.

Nadat de huisarts u heeft doorverwezen naar de POH GGZ volgt een intakegesprek waarin de klachten in kaart worden gebracht en het probleem wordt verduidelijkt. Vervolgens wordt in overleg met u een plan opgesteld voor de best mogelijke ondersteuning. Voor sommige klachten is een kortdurende behandeling in de praktijk mogelijk door middel van gesprekken. In andere gevallen kijken we hoe en waar de klachten het beste elders kunnen worden behandeld.

Ik ben Cliviante en ik werk als Praktijkondersteuner GGZ.
Je kunt bij mij terecht voor lichte tot milde psychische klachten.
Leuk in mijn werk vind ik de afwisseling in klachten en patiënten. Ik word blij als ik iemand verder heb geholpen met zijn klachten.
Dat kan zowel een verwijzing zijn of een behandeling bij mij.
In mijn vrije tijd breng ik het liefste tijd door met familie en vrienden onder het genot van een drankje, hapje en muziek.

Werkdagen: maandag en donderdagmiddag.

https://huisartsenlw.nl/wp-content/uploads/2022/07/beautiful-young-female-doctor-looking-camera-office.jpeg