Dr Mason

Over Dr Mason

Onze experts bieden de hoogste kwaliteit patiëntenzorg en behandeling

Dr Mason

Family Doctor

Geboren en getogen in Amsterdam heb ik mijn hele studerende en grotendeels werkende leven in dezelfde stad doorgebracht, met andere woorden: in hart en nieren Amsterdammer. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik in deze stad dokter mag zijn en zo weer andere kanten van de stad en haar mensen leer kennen waar ik anders niet mee in contact was geweest.

In 2005 ben ik begonnen met de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en deze afgerond in 2012. Vervolgens heb ik werkervaring opgedaan bij de kliniek 1e Constantijn Huijgensstraat, acute psychiatrie, te Amsterdam. Na 14 maanden ben ik overgestapt naar de spoedeisende hulp van Zaandam om mij te bekwamen in meer spoedeisende zaken, weer een jaar later ben ik gestart met de huisartsenopleiding, waarbij ik 1 jaar in Utrecht heb gewerkt en mijn laatste jaar van de opleiding bij collega Liefeld heb gedaan, waardoor ik mij sinds 2018 huisarts mag noemen. Sindsdien ben ik bij de praktijk betrokken en werk ik daar met veel plezier.

Inmiddels heb ik met veel van onze patiënten een band opgebouwd, wat niet alleen leuk is, maar ook van pas komt bij het helpen van mensen in alle levensfasen. Continuïteit vind ik belangrijk en probeer ik zo goed mogelijk te leveren (binnen de mogelijkheden van de huisartsenzorg, zoals deze nu is georganiseerd).

Ik ben van mening dat de huisartsenzorg efficiënt(er) moet worden ingericht vanwege de vergrijzing en tekorten in personeel. Hierdoor probeer ik ook (digitale) innovaties uit in de praktijk, om te kijken wat wel en geen verbetering is voor ons vak. Af en toe probeer ik dus een proefballon op te laten, met wisselend succes. Ook ben ik betrokken bij de digitale ontwikkelingen binnen de huisartsenzorg in Amsterdam.