Practice Information General

Praktisch Informatie Algemeen

Voor deze huisartsenpraktijk die de zorg verbetert!

Oefening Informatie Algemeen Oefening

ML Liefeld
GPs: mr. M.L. Liefeld; mr. OQJ Mason
Adres: Louwesweg 6K; 1066 EC AMSTERDAM
Website: www.liefeld.nl
Telefoon: 020-6151564

Praktijk geopend: Elke werkdag vanaf 8.00-17.00

Dringend : Tijdens kantooruren kunt u het praktijknummer bellen en optie kiezen 1.

Assistent : De praktijkassistent is bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. Zij maakt afspraken, geeft voorlichting en verzorgt herhaalrecepten. Ook kunt u op afspraak bij haar terecht voor bloedonderzoek, urine-, bloeddruk- en bloedsuikercontrole, voor injecties en vaccinaties, hechtingen verwijderen en oorspuiten.

POH : Onder toezicht van de huisarts:

Mevr. J. Kockelkorn als praktijkondersteuner (POH) Somatiek. Zij monitort diabetespatiënten, patiënten met cardiovasculair risico, patiënten met astma/copd en adviseert bij het stoppen met roken.

Mevr. C. Sint Jago als Praktijkondersteuner (POH) GGZ. In een of meerdere gesprekken gaat ze na welke problemen er zijn en hoe je daar op dat moment het beste mee om kunt gaan. En welke zorgaanbieder het beste bij u past. Voor een aantal patiënten is een goede probleemopheldering soms voldoende om zelfstandig verder te gaan.

Afspraken : Voor een afspraak of een huisbezoek dezelfde dag en voor verlenging van een recept kunt u bellen tussen 08.00-12.00 uur. Er is geen inloopspreekuur. Een gemiddeld consult duurt 10 minuten. Bij het maken van een afspraak vraagt ​​de assistente naar de reden van uw contact. Zij is hiervoor opgeleid en doet dit om de aard en urgentie van uw probleem zo goed mogelijk in te schatten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw gegevens om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef dit aan bij het maken van de afspraak, dan kunnen wij er rekening mee houden in onze agenda.

Terugbellen kantoor uur: Als u de praktijk belt met een vraag voor de huisarts, wordt u hierover teruggebeld.

Account : Voor het doen van een eConsult, het maken van een webafspraak of het aanvragen van een herhaalrecept dient u eenmalig in te loggen in het patiëntengedeelte. Hiervoor kunt u zich aanmelden op de homepage onder online diensten.

Aanwezigheid : mr. Liefeld is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
mr. Mason is aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.

Vakantie : Feestdagen worden aangekondigd op de website.

Wijziging adres : Als u buiten het postcodegebied verhuist 1062, 1065 of 1066, u bent verplicht een andere huisarts te kiezen. Wij verzoeken u om eventuele wijzigingen tijdig aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat uw medisch dossier digitaal naar uw nieuwe huisarts wordt gestuurd.

Voorschriften : Als u ons op werkdagen tussen 08.00-12.00 uur belt, staat het geneesmiddel de volgende dag na 16.00 uur voor u klaar bij uw apotheek.

Online Diensten:  U kunt gebruik maken van de digitale diensten e-consult, een herhaalrecept aanvragen of zelf een afspraak maken in de webagenda. Klik hier

Recept lijn : Telefoonnummer 61 515 64 optie 2 geeft u de mogelijkheid om uw herhaalrecept vast te leggen. Spreek rustig en duidelijk uw naam en geboortedatum en vervolgens de voorschriften die u nodig heeft.

Algemeen beoefenaar in opleiding : De praktijk biedt ruimte aan een huisarts in opleiding. Er zal daarom regelmatig een extra arts aanwezig zijn die zelfstandig consulten zal doen, altijd onder begeleiding van een van de reguliere huisartsen. Zij zijn voor minimaal 1 jaar aan de praktijk verbonden.

Observatie : Voor spoedeisende hulp buiten kantooruren kunt u contact opnemen met:

GP stations Amsterdam
Telefoon 088-0030600

Onze praktijk is onderdeel van de grootschalige dienstverleningsstructuur Amsterdam West voor spoedeisende medische zorg buiten kantooruren, locatie Sint Lucas-Andreas ziekenhuis.

Privacy: Om een ​​goede kwaliteit en continuïteit van zorg te kunnen bieden, wordt in de huisartsenpraktijk een dossier met uw medische gegevens bijgehouden. Deze gegevens worden opgeslagen in de vorm van computerbestanden. Op al deze gegevens zijn de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.

Alle medewerkers van de huisartsenpraktijk ML Liefeld die toegang hebben tot uw dossier zijn gebonden aan hun beroepsgeheim. Wij zijn ons er voortdurend van bewust dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Hiervoor hanteren wij een speciaal protocol.

Welkom tot Hechtelstraat Chirurgie (dokter)

Openingstijden: ma – vr 08:00 – 17:00 uur (8:00 – 17:00)
Adres: Louwesweg 6; 1066 EC AMSTERDAM
Website:  www.huisartspraktijkliefeld.nl
Telefoon: 020-6151564

Noodgeval : Tijdens openingstijden: bel 020-6151564, druk op 1. Buiten openingstijden / in het weekend: bel 088-0030600 (A&E). Levensbedreigende gebeurtenis: bel 112 (ambulance)

Dokters : dr. Liefeld, GP en GP trainer. dr. Oudhof, GP. dr. Mason, G.P., Dr. King GP stagiair.

Verpleegster beoefenaars : Josje Kockelkorn, algemene gezondheid. Kwalificaties zijn onder meer het monitoren van diabetes, hart- en vaatziekten, astma, copd en stoppen met roken.

C. Sint Iago, mentale gezondheid.

Ontvangst / gezondheidszorg assistenten : Liesbeth Douma – Wakker en Merve Deveci. Onze zorgassistenten zijn bevoegd om patiënten te zien voor bloedonderzoek, bloeddrukmeting, injecties, verband- en hechtingenverwijdering, oorspuiten, uitstrijkjes en reisadviezen.

Een afspraak maken : Afspraken voor artsen, verpleegkundigen en zorgassistenten dienen vooraf gereserveerd te worden. Telefoonlijnen zijn open om 8 uur voor het boeken van afspraken. Een standaard tijdslot is 10 minuten. Indien u meer tijd nodig heeft kunt u aangeven dat u een dubbele afspraak nodig heeft (20 minuten). Om een ​​afspraak op dezelfde dag te garanderen, gelieve te bellen voor 10u. In de nabije toekomst wordt het online boeken van huisartsenafspraken mogelijk.

De dokter bellen : Als u een arts wilt spreken, neem dan contact op met onze receptioniste, die ervoor zorgt dat de arts u terugbelt.

Huis bezoeken : In onze volledig uitgeruste praktijk kunnen wij de meest uitgebreide zorg bieden, maar als u te ziek bent om naar de dokter te gaan, kunt u telefonisch contact opnemen met de receptioniste. Alle bezoeken vinden plaats na de ochtendafspraken, tussen 12.00 en 14.00 uur.

Wijziging van adres : Laat het ons zo snel mogelijk weten als uw adres verandert. U kunt het online formulier gebruiken om uw gegevenswijziging aan ons door te geven.

Lokaal chemici : Apotheek Nieuw Sloten; Plesman apotheek (apotheek). Als u zich bij een van beide heeft aangemeld, kunt u uw (herhaal)recept direct bij de apotheek ophalen. Geef de apotheek twee werkdagen de tijd om uw recept klaar te maken.

Herhalen recepten : U kunt op verschillende manieren een herhaling van uw medicatie aanvragen.

  1. Door te bellen met onze receptioniste (druk 3)
  2. Door te bellen en gebruik te maken van onze antwoordservice (druk op 2). U moet uw naam en geboortedatum vermelden en de precieze naam en dosering van de medicatie waarvan u herhaling wilt.
  3. Online. Klik hier  voor het maken van een afspraak in de webagenda stelt u uw vraag met e-consult en medicatie.
  4. Persoonlijk bij de dokter.

Stagiair schepen : Onze praktijk verzorgt een stage voor huisartsen. Een typische stagiair zal bij ons zijn voor een rotatie van een jaar. Het zijn volledig opgeleide en gekwalificeerde artsen die patiënten zullen zien onder toezicht van een van onze ervaren huisartsen.

Privacy: Om een ​​goede kwaliteit en continuïteit van zorg te kunnen bieden, wordt in de huisartsenpraktijk een dossier met uw medische gegevens bijgehouden. Deze gegevens worden opgeslagen in de vorm van computerbestanden. Op al deze gegevens zijn de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing.

Alle medewerkers van de Huisartsenpraktijk ML Liefeld die toegang hebben tot uw dossier zijn gebonden aan hun beroepsgeheim. Wij zijn er voortdurend op attent dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Hiervoor hanteren wij een speciaal protocol.